Highland Park er et whiskybrand, som gerne ser sig selv i selskab med madkunst og i det hele taget gastronomiens verden. Det kan både være mad over bål eller finere madlavning. Vi inviterede derfor en blandet flok af whiskyentusiaster og madinfluencere ud på Reffen hos Food Studio til en aften i madens og whiskyens tegn. Food Studio er lokaliseret i en lille grøn skovoase blandt gamle, industrielle B&W-haller. Der er en afslappet atmosfære med strandstole, udekøkkener, madstationer og store luksustelte med plads til lidt af hvert. Da gæsterne ankom, fik de først en whiskyappetizer sammen med et delikat og indbydende snackfad, mens de nød sommerens aftensol i loungeområder og strandstole. Efterfølgende delte vi dem op i to grupper, hvor den ene halvdel miksede whiskycocktails, den anden skabte en treretters menu i det fri. Da gæsterne havde indtaget middagen, blev de introduceret til en lille whiskyclass, hvor de fik råd og vejledning til at mikse flere whiskycocktails. Arrangementet var en kæmpe succes med stor PR værdi og blev ”talk of the town” mange måneder frem.

More articles