I forbindelse med lanceringen af Highland Parks hidtil ældste whisky - 56 Years Old - skabte vi en ekstraordinær dagsoplevelse på Vejrø, en eksklusiv ø med fokus på natur, bæredygtighed og gastronomi. Halvdelen af gæsterne blev sejlet til øen, mens resten ankom med helikopter - en spektakulær begyndelse på en dag i whiskyens og håndværkets tegn.

Dagen begyndte med cocktails og lette anretninger under åben himmel i øens naturskønne omgivelser. Herefter blev der serveret en særligt kurateret tre-retters frokost, hvor menuen var baseret på lokale råvarer og akkompagneret af en vertikal smagning af Highland Parks 21, 25 og 30 Years Old - udvalgt for at understrege husets dybde og kompleksitet.

Efter frokosten blev gæsterne ført op i et separat rum, hvor ét enkelt eksemplar af Highland Park 56 YO spillede hovedrollen i en dramatisk blomsteropsætning inspireret af Orkneyøerne - Highland Parks rå og ikoniske hjemsted. I dette intime og nøje iscensatte rum fik gæsterne - som nogle af de allerførste - mulighed for at smage den sjældne whisky, der repræsenterer kulminationen på mere end et halvt århundredes lagring og dedikation.

More articles